Small Group Training

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Small group training: Geef je training een boost met een gemotiveerde groep
Ben je op zoek naar een manier om je trainingen naar een hoger niveau te tillen?
Ontdek dan de voordelen van small group training! In een kleine, gemotiveerde groep van 4 tot 10 personen train je op eigen keuze met meer persoonlijke aandacht en flexibiliteit.
Een training op maat, met meer aandacht
Small group training is ideaal voor wie de voordelen van personal training wil combineren met de dynamiek van een groepsles. De trainingen worden afgestemd op de behoeften en doelstellingen van de groep, waardoor je gegarandeerd een effectieve workout ervaart. De trainers kunnen je meer individuele aandacht geven, waardoor je sneller progressie boekt.
Flexibiliteit en motivatie
Small group trainingen worden buiten het reguliere rooster om aangeboden, waardoor je meer flexibiliteit hebt om te trainen wanneer het jou uitkomt. Je traint met een vaste groep mensen die je leert kennen en motiveren. Dit zorgt voor een leuke en inspirerende trainingsomgeving.
Een unieke band met je trainingsmaatjes
De kracht van small group training zit in de interactie en het gevoel van saamhorigheid. Je traint met mensen die hetzelfde doel nastreven, waardoor je elkaar kunt motiveren en ondersteunen. Je leert elkaar kennen en er ontstaat een unieke band binnen de groep.
De voordelen van small group training:● Gevarieerde en effectieve trainingen● Meer persoonlijke aandacht van de trainer● Flexibele trainingstijden● Gemotiveerde en inspirerende trainingsomgeving● Unieke band met je trainingsmaatjes
Small group training is perfect voor:● Mensen die een extra motivatieboost nodig hebben● Sporters die gericht willen trainen aan hun doelstellingen● Vrienden of familie die samen willen trainen● Mensen die op zoek zijn naar een leuke en sociale trainingsomgeving
Ben je klaar om je trainingen naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op en ervaar de voordelen van small group training!
We zien je graag in de les!

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!