kickboxen bij Sport Academy Sellak vind je kracht

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod, ontmoet onze coaches en word deel van onze gemeenschap.

Kickboxen: de perfecte combinatie van fitness en zelfverdediging
Welkom bij Sport Academy Sellak, waar de kunst van kickboxen iedereen verwelkomt die zijn fysieke en mentale grenzen wil verleggen. Ongeacht je startniveau, wij bieden een uitnodigende omgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden in kickboxen kunt ontwikkelen. Kickboxen biedt meer dan alleen een uitstekende workout; het bouwt aan zelfvertrouwen, discipline en respect.
Waarom kickboxen bij Sport Academy Sellak?

Toegankelijk voor alle niveaus: Of je nu net begint met kickboxen of al jaren traint, onze klassen bieden de juiste uitdaging en ondersteuning.

Begeleiding door experts: Leer van ervaren trainers die toegewijd zijn aan jouw groei en succes in zowel de sport als het leven.

Een motiverende gemeenschap: Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemde individuen die elkaar steunen op elk niveau van hun reis.

Uitstekende faciliteiten: Onze gym is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een volledige kickboxervaring, van zware zakken tot ringen.

Gezondheid & welzijn: Verbeter je fysieke conditie, mentale helderheid en algemeen welzijn door de discipline van kickboxen.

Start jouw kickboxen avontuur
Neem de eerste stap op een opwindende reis naar verbetering bij Sport Academy Sellak. Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek zelf de impact van kickboxen op je lichaam, geest en ziel. Ons team van toegewijde trainers en een ondersteunende gemeenschap wachten om je te begeleiden naar je volledige potentieel.

Jouw reis begint hier

Of je ambitie nu ligt in het verbeteren van je fitness, het leren van zelfverdediging, of het nastreven van competitief succes, kickboxen bij Sport Academy Sellak biedt een pad naar zelfontdekking en verbetering. Laat je inspireren en gemotiveerd door onze passievolle gemeenschap en begin vandaag nog met het vormgeven van je toekomst.

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!