HUISREGELS

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Sport Academy Sellak wil een omgeving creëren waar alle leden veilig en met veel plezier kunnen sporten. Wij vragen iedereen zich aan de huisregels te houden voor de veiligheid van onze medewerkers, de andere leden en van uzelf. Een lid kan te allen tijde op de huisregels worden geattendeerd door een medewerker. Indien u vragen heeft kunt u zich melden bij de balie van Sport Academy Sellak of uw vraag stellen via e-mail.
1. Het dragen van schoenen op de spanvloer is niet toegestaan;Schoenen dienen te worden opgeborgen in de daarvoor aangewezen schoenenkast.
2. Het dragen van schone sportschoenen in het fitnessgedeelte is verplicht;Geschikte sportschoenen zijn voorzien van een niet-afgevende rubberzool. Straatschoenen of buitensportschoenen zijn niet toegestaan in de sportruimte.
3. Het dragen van gepaste sportkleding en rekening houden met persoonlijke hygiëne tijdens het sporten is verplicht;In de trainingsruimte dient men schone en correcte sportkleding te dragen. Voor heren zijn shirts verplicht tijdens de training. Het dragen van kleding met aanstootgevende tekst of kleding met daarop reclame van concurrerende bedrijven of instanties is niet toegestaan. Tijdens het kickboksen dienen voeten en (teen-) nagels schoon en verzorgd te zijn.
4. Het gebruik van een schone handdoek is verplicht;Leden die sporten zonder handdoek kunnen hierop worden geattendeerd. Het huren van een handdoek is mogelijk bij de bar.
5. Bij gebruik van de fitness is het verplicht de apparaten na gebruik schoon te maken;Samen houden wij de fitness schoon en toegankelijk. Na gebruik dient elke sporter het apparaat schoon en droog achter te laten. Gewichten en andere trainingsattributen dienen na gebruik te worden teruggelegd op de daarvoor bestemde plek.
6. Etenswaren en niet-afsluitbare drinkbekers zijn niet toegestaan in de sportruimtes;
7. Roken en het gebruik van alcohol is verboden bij Sport Academy Sellak;
8. Het gebruik en/of verspreiden van spierversterkende, verboden en/of stimulerende middelen is niet toegestaan;Overtreding van artikel 8 is grond voor directe ontzegging van toegang en opzegging van het lidmaatschap, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.
9. Het gebruik van mobiele apparaten en het maken van foto’s of filmopnames door enig ander dan de medewerkers van Sport Academy Sellak, waarbij de privacy van medesporters wordt geschonden, is niet toegestaan;
10. Verbaal en/of lichamelijk geweld wordt niet getolereerd;

11. Intimiteiten van elke aard binnen de muren van Sport Academy Sellak zijn niet toegestaan;
12. Vermijd harde geluiden tijdens het sporten in de fitnessruimte, beperk het geluidsniveau van eigen muziek;
13. Houd apparaten beschikbaar voor anderen als je deze niet actief gebruikt;
14. Het is verplicht je in te schrijven voor de lessen 15. Kinderen jonger dan 18 jaar zonder begeleiding van een medewerker van Sport Academy Sellak worden niet toegestaan in de fitness;
16. Sport Academy Sellak heeft het recht om toegang van leden tot de club te weigeren indien, naar oordeel van Sport Academy Sellak, toelating tot de gym schadelijk kan zijn voor leden, medewerkers en apparatuur;
17. Aanwijzingen van het personeel van Sport Academy Sellak dienen te worden gerespecteerd en opgevolgd;
18. Persoonlijke bezittingen die niet nodig zijn om te sporten dienen te worden opgeborgen;Wij raden je aan geen waardevolle spullen mee te nemen en jouw eigendommen op te bergen. Sport Academy Sellak is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade van persoonlijk eigendom. Bij constatering van moedwillig schade toebrengen bij Sport Academy Sellak of dienstal doen wij aangifte bij de politie.
19. Verkoop- en/of promotie of het geven van personal training zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sport Academy Sellak;
20. Bij het parkeren en lopen in en om het pand en in de nabije omgeving dient overlast voor omliggende woningen te worden beperkt tot een minimum. Fietsen dienen te worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenstalling;
21. Sport Academy Sellak behoudt het recht eenzijdig wijzigingen aan te brengen aan de huisregels.

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONS LES AANBOD

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!