ZAKTRAINING

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Zaktraining: Ontketen je innerlijke kracht
Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je fitness naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan de wereld van zaktraining, een intense workout die lichaam en geest samenbrengt in een explosie van kracht en energie.

Een krachtige uitlaatklep
Zaktraining is meer dan een workout. Het is een bevrijdende ervaring waar je je stress en frustraties kunt loslaten op de bokszak. Elke stoot is een krachtige uitlaatklep die je helpt om te ontladen en je innerlijke kracht te ontketenen.
Een totale lichaamstransformatie
Deze unieke training combineert de voordelen van boksen met functionele fitness. Je werkt aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie terwijl je je hele lichaam traint. De dynamische oefeningen en krachtige stoten verstevigen je spieren, verbranden calorieën en bevorderen je cardiovasculaire gezondheid.
Verfijn je bokstechniek
Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, zaktraining helpt je om je techniek te verbeteren. Je leert de juiste stoottechnieken, voetenwerk en combinaties te gebruiken, waardoor je je slagkracht en precisie vergroot.
Ontdek de veelzijdigheid
Zaktraining is een workout die voor iedereen toegankelijk is. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend, en kunnen worden aangepast aan jouw niveau en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je boksvaardigheden wilt ontwikkelen, zaktraining biedt een unieke en effectieve trainingsmethode.
Til je fitness naar nieuwe hoogten
Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Stap dan in de ring en ervaar de kracht van zaktraining. Voel de adrenaline stromen door je lichaam terwijl je je grenzen verlegt en je fitness naar een nieuw niveau tilt.
Zaktraining is een krachtige workout die je lichaam en geest transformeert. Kom eens een proefles volgen en ervaar zelf de voordelen!
Schrijf je nu in voor een proefles!
● Geen ervaring nodig● Geschikt voor alle niveaus● Uitdagende en gevarieerde trainingen● Motiverende en ervaren trainers
We zien je graag in de les!

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!