FITNESS

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Ontdek de kracht in jezelf: Betreed onze ultramoderne fitnessruimte

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je fitnessdoelen te bereiken? Stap dan binnen in onze ultramoderne fitnessruimte, waar je een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur vindt om je te helpen op je reis naar een gezonder en sterker lichaam.

Een omgeving die je motiveert

Onze fitnessruimte is ontworpen om je te motiveren en te inspireren. De ruimte is licht, ruim en voorzien van de nieuwste fitnessapparatuur. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met fitness, je voelt je hier meteen thuis.

Apparatuur voor elk niveau

We beschikken over een uitgebreide collectie cardio- en krachtapparatuur van de beste merken. De apparatuur is gebruiksvriendelijk en kan worden aangepast aan jouw niveau en doelstellingen. Ons team van ervaren trainers staat altijd klaar om je te helpen met de juiste instellingen en oefeningen.

Een gevarieerd aanbod aan trainingen

Naast de vrije trainingen kun je ook deelnemen aan een van onze vele groepslessen. We bieden een breed scala aan lessen, van yoga en Pilates tot HIIT en spinning. Er is voor ieder wat wils!

Een community van gelijkgestemden

In onze fitnessruimte ontmoet je mensen met dezelfde passie voor fitness. Je kunt elkaar motiveren, inspireren en samen trainen.

Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf

Onze fitnessruimte is meer dan alleen een plek om te trainen. Het is een plek waar je je kracht kunt ontketenen, je doelen kunt bereiken en je energie kunt voelen. We helpen je graag op weg naar een gezonder en sterker lichaam.

Kom langs en ervaar het zelf!

We nodigen je van harte uit om onze fitnessruimte te komen bekijken. Maak kennis met onze trainers, ervaar de sfeer en probeer de apparatuur uit. We zijn ervan overtuigd dat je hier de perfecte plek vindt om je fitnessdoelen te bereiken.

Enkele voordelen van onze fitnessruimte:
● Uitgebreide collectie cardio- en krachtapparatuur● Ervaren trainers die je begeleiden● Gevarieerd aanbod aan groepslessen● Motiverende en inspirerende omgeving● Community van gelijkgestemden
Maak vandaag nog een afspraak voor een rondleiding of een proefles!

We zien je graag in de fitnessruimte!

het FITNESS ROOSTER

 • MAANDAG

  Ochtend:09:00-12:00Middag:16:00-18:00

 • dinsdag

  Middag:17:00-18:00Avond:18:00-20:00

 • woensdag

  Ochtend:09:00-12:00Middag:
  16:00-18:00
  Avond:18:00-22:00

 • donderdag

  Middag:17:00-18:00Avond:18:00-21:00

 • vrijdag

  Ochtend:
  09:00-12:00
  Middag:
  16:00-18:00
  Avond:
  18:00-19:00

 • zaterdag

  Ochtend:09:00-12:00

 • zondag

  Ochtend:10:00-12:00

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.