KICKBOKSRECREANTEN

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Ontdek de kracht van kickboksen voor recreanten
Ben je op zoek naar een uitdagende en energieke workout die je conditie verbetert en je zelfvertrouwen een boost geeft? Ontdek dan de wereld van kickboksen voor recreanten! In deze trainingen ervaar je de voordelen van deze spectaculaire vechtsport, zonder de druk van competitie.

Een workout voor iedereen
Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt met kickboksen, onze recreatielessen zijn toegankelijk voor iedereen. We werken in kleine groepen, waardoor er veel aandacht is voor ieders niveau. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend, maar altijd met respect voor je eigen grenzen.

Conditie, techniek en plezier
Tijdens de lessen kickboksen voor recreanten werk je aan verschillende aspecten:● Conditie: Je verbrandt calorieën, verbetert je uithoudingsvermogen en je kracht.● Techniek: Je leert de basistechnieken van kickboksen, zoals stoten, trappen en blokkeren.● Plezier: We trainen in een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor je met plezier naar de les komt.
Meer dan alleen een workout!
Kickboksen is niet alleen een geweldige workout, maar het leert je ook discipline, focus en zelfvertrouwen. Je leert omgaan met tegenslagen en je grenzen te verleggen. Door te trainen in een groep, ervaar je ook de voordelen van teamwork en saamhorigheid.
Ben je klaar voor de uitdaging?
Kom dan eens een proefles volgen en ervaar zelf de voordelen van kickboksen voor recreanten. We zijn ervan overtuigd dat je versteld zult staan van wat je kunt bereiken!
Schrijf je nu in voor een proefles!
● Geen ervaring nodig● Kleine groepen● Aandacht voor ieders niveau● Gezellige en ontspannen sfeer
Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven.
We zien je graag in de les!

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!