MMA

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

MMA: Ontdek de ultieme vechtsportbeleving
Ben je op zoek naar een uitdaging die lichaam en geest overtreft? Stap dan in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA), waar verschillende vechtsportdisciplines samenkomen in een ultieme test van kracht, techniek en strategie.

Een dynamische mix van disciplines
MMA combineert technieken uit diverse vechtsporten, zoals worstelen, jiujitsu, kickboksen en Muay Thai. In de training leer je takedowns, grappling, ground control, stoten en trappen te combineren tot een effectieve vechtstijl.

Een uitdaging voor lichaam en geest
MMA is een fysiek en mentaal veeleisende sport. Je leert om je lichaam te beheersen, je grenzen te verleggen en te denken onder druk. De trainingen bevorderen je conditie, kracht, coördinatie en flexibiliteit.

Trainen voor zelfverdediging, fitness of competitie
Of je nu je zelfverdedigingsvaardigheden wilt verbeteren, je conditie wilt optimaliseren of je droomt van een carrière in de MMA-competitie, er is voor iedereen een passende trainingsvorm.

Ontdek de opwinding van MMA
Ervaar de adrenaline die door je lichaam stroomt tijdens een training of sparren. Leer van ervaren trainers en maak deel uit van een gemotiveerde community. Duik in de wereld van MMA en ontdek een ongekende passie voor vechtsport.

De voordelen van MMA training:● Verbetert conditie, kracht en coördinatie● Leert zelfverdedigingsvaardigheden● Versterkt mentale discipline en focus● Verhoogt zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen● Bevordert respect en sportiviteitMMA is een unieke en uitdagende sport die je leven kan transformeren. Kom eens een proefles volgen en ervaar zelf de voordelen!
Schrijf je nu in voor een proefles!
● Geen ervaring nodig● Geschikt voor alle niveaus● Uitdagende en gevarieerde trainingen● Ervaren en gediplomeerde trainers
We zien je graag in de les!

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!