PERSONALTRAINING

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

One-on-one vechtsporttraining: Ontgrendel je ware potentieel

Ben je klaar om je vechtsporttraining naar een hoger niveau te tillen?
Ervaar de kracht van persoonlijke begeleiding met onze one-on-one trainingen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken, ongeacht je niveau of ambitie.

Verfijn je techniek
Met een personal trainer geniet je van gerichte aandacht voor jouw techniek. De trainer analyseert je bewegingen, corrigeert fouten en helpt je om je techniek tot in de perfectie te ontwikkelen.

Bereik je specifieke doelen
Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je wilt voorbereiden op een wedstrijd, onze trainers helpen je om je specifieke doelen te bereiken. Ze stellen een trainingsplan op maat op dat perfect aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden.

Geniet van persoonlijke aandacht
Tijdens de one-on-one trainingen heb je alle aandacht van de trainer. Je kunt al je vragen stellen, feedback krijgen en je training afstemmen op jouw eigen tempo.

Vergroot je zelfvertrouwen
Met de juiste begeleiding en ondersteuning leer je sneller en efficiënter. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken met een personal trainer. Je zelfvertrouwen en motivatie zullen toenemen, waardoor je nog meer plezier beleeft aan je vechtsporttraining.

Til je prestaties naar een hoger niveau
Met one-on-one training haal je het maximale uit je trainingen. Je leert sneller, verbetert je techniek sneller en behaalt betere resultaten. De trainers helpen je om je grenzen te verleggen en je ware potentieel te ontgrendelen.

De voordelen van one-on-one vechtsporttraining:● Gerichte aandacht voor jouw techniek● Training op maat van jouw behoeften en doelen● Persoonlijke feedback en coaching● Verhoogt motivatie en zelfvertrouwen● Sneller resultaat en betere prestaties
Ben je klaar om je vechtsporttraining naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op en ervaar de voordelen van one-on-one training!
We zien je graag in de les!

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!