KICKBOKSWEDSTRIJDGROEP

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

De wedstrijdgroep: Ontdek de ultieme kickboksbeleving
Ben je klaar om je kickboksvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Streef je naar de adrenaline en glorie van competitief vechten? Dan is onze wedstrijdgroep de perfecte plek voor jou.
Een team van gedreven atleten
Onze wedstrijdgroep bestaat uit een selecte groep gedreven atleten die allen gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Je traint met gelijkgestemden die je pushen om je grenzen te verleggen en je te helpen je doelen te bereiken.
Ervaren coaches die je begeleiden
Onze coaches zijn ervaren professionals met een passie voor kickboksen. Ze beschikken over de kennis en expertise om je te helpen je techniek te perfectioneren, je kracht en snelheid te ontwikkelen en je mentale focus te versterken.
Geavanceerde trainingen en sparring
In de wedstrijdgroep train je op een hoger niveau. Je leert geavanceerde technieken, tactieken en strategieën die je in staat stellen om te presteren in de ring. Je traint met en tegen andere competitieve vechters, waardoor je je vaardigheden in een realistische omgeving kunt testen.
De adrenaline van competitie
Ervaar de ultieme kick van competitief kickboksen. Stap in de ring, voel de adrenaline stromen door je lichaam en vecht met passie en gedrevenheid.
Een pad naar groei en succes
Deelname aan de wedstrijdgroep is meer dan alleen trainen en vechten. Het is een pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert discipline, focus, doorzettingsvermogen en respect voor jezelf en je tegenstander.
Ben je klaar voor de uitdaging?
Ben je gedreven, gemotiveerd en klaar om je grenzen te verleggen? Kom dan eens meetrainen met onze wedstrijdgroep en ervaar de ultieme kickboksbeleving!
Enkele voordelen van onze wedstrijdgroep:
● Training op hoog niveau met geavanceerde technieken● Begeleiding door ervaren coaches● Mogelijkheid om te sparren met andere competitieve vechters● Deelname aan wedstrijden en evenementen● Ontwikkeling van discipline, focus en doorzettingsvermogen
Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles!
We zien je graag in de ring!

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!