KICKBOKSJEUGD

Sport Academy Sellak is niet zomaar een gym, het is de perfecte plek om een gezond leven te beginnen, fit te worden en sterker te worden.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport voor jouw kind? Ontdek dan de wereld van jeugd kickboksen! Ons programma is speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren die hun energie kwijt willen, hun conditie willen verbeteren en hun zelfvertrouwen willen vergroten.

Een unieke blend van leren, groeien en plezier
In onze jeugd kickbokslessen staat plezier voorop. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waar kinderen zich vrij voelen om te leren en te groeien. De trainingen zijn gevuld met energieke spelletjes, leuke oefeningen en spannende challenges die de ontwikkeling van de kinderen stimuleren.

De voordelen van jeugd kickboksen:
● Verbetert conditie en coördinatie: Door de dynamische trainingen worden de motorische vaardigheden van de kinderen op een speelse manier uitgedaagd.● Versterkt discipline en focus: Kickboksen leert kinderen om regels te respecteren, grenzen te stellen en zich te concentreren op hun doelen.● Verhoogt zelfvertrouwen en assertiviteit: Door te leren omgaan met tegenslagen en successen, ontwikkelen kinderen een sterke mentaliteit en een positief zelfbeeld.● Bevordert sociale vaardigheden: In de groepslessen leren kinderen samenwerken, communiceren en respect te hebben voor elkaar.

Een waardevolle reis voor elk kind
Jeugd kickboksen is meer dan alleen een sport. Het is een waardevolle reis die kinderen helpt om belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen. Door te trainen in een leuke en motiverende omgeving, worden ze sterker, fitter en zelfverzekerder.

Is jouw kind klaar voor de uitdaging?
Kom dan eens een proefles volgen en ervaar zelf de voordelen van jeugd kickboksen. We zijn ervan overtuigd dat jouw kind met veel plezier en enthousiasme zal deelnemen aan onze trainingen.
Schrijf je nu in voor een proefles!
Geen ervaring nodig● Speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren● Nadruk op techniek, discipline en plezier● Veilige en inspirerende omgeving
We zien je graag in de les!

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • SMALL GROUP TRAINING

  Small group trainingen worden in kleine groepen van 4 tot 10 personen gevolgd. Het is de ideale manier om met een vaste groep naar eigen keuze geconcentreerd te kunnen trainen met meer persoonlijke aandacht op gewenste tijden buiten het reguliere rooster om. Small group training wordt vaak gevolgd door mensen uit dezelfde familie/kennissenkring.

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!