Ontdek Kickboksen bij Sport Academy Sellak - Waar Champions Beginnen

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod, ontmoet onze coaches en word deel van onze gemeenschap.

Kickboksen: Meer dan een Sport, Een Levenswijze
Bij Sport Academy Sellak geloven we dat kickboksen meer is dan alleen een manier om fit te blijven; het is een pad naar zelfverbetering, zelfverdediging, en zelfvertrouwen. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stap in de ring zet of een ervaren vechter klaar voor de volgende uitdaging, onze kickboksklassen bieden alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.
Waarom Kickboksen bij Sport Academy Sellak?
Voor Iedereen Toegankelijk: Van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, onze deuren staan open voor iedereen.
Trainingen Geleid door Experts: Leer van professionele trainers met jarenlange ervaring in zowel nationale als internationale competities.
Een Ondersteunende Gemeenschap: Sluit je aan bij een gemeenschap waar respect, discipline en motivatie centraal staan.

State-of-the-Art Faciliteiten: Train in een inspirerende omgeving met hoogwaardige faciliteiten.

Wat Bieden Wij?

Kickbokslessen voor Alle Niveaus: Van basisvaardigheden tot geavanceerde technieken, onze klassen zijn afgestemd op jouw niveau.

Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Versterk niet alleen je lichaam maar ook je geest en zelfdiscipline.

Veilige en Positieve Omgeving: Een plek waar je fouten mag maken, leren, en groeien.

Maak de Eerste Stap

Benieuwd naar wat kickboksen voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar de kracht van kickboksen bij Sport Academy Sellak. Ontdek ons gevarieerde lesaanbod, ontmoet onze coaches en word deel van onze gemeenschap.

Jouw Pad naar Meesterschap Begint Hier

Kickboksen is niet alleen een sport; het is een manier om je leven te verrijken. Bij Sport Academy Sellak begeleiden we je graag op dit pad. Neem vandaag nog contact met ons op om te starten met kickboksen en omarm de uitdaging.

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!