Kick boksen bij Sport Academy Sellak

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod, ontmoet onze coaches en word deel van onze gemeenschap.

Kick boksen: ontsluit je potentieel
Welkom bij Sport Academy Sellak, waar iedereen kan deelnemen aan de wereld van kick boksen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, onze academy biedt een plek waar je kunt groeien, leren en uitblinken. Kick boksen is meer dan fysieke kracht; het gaat om mentale veerkracht, discipline en het bouwen aan zelfvertrouwen.
Waarom kiezen voor ons Kick boksen programma?
Toegankelijkheid voor ieder niveau: Onze lessen zijn op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderde vechters.
Deskundige begeleiding: Onze trainers, die zelf op hoog niveau hebben gekickbokst, delen hun kennis en ervaring.
Een ondersteunende gemeenschap: Ontdek een groep gelijkgestemden die motivatie en steun bieden.
State-of-the-art faciliteiten: Train in faciliteiten die je helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Verbeter je gezondheid en fitness: Kick boksen bij ons versterkt niet alleen je techniek maar ook je algehele welzijn.
Start vandaag met Kick boksen
Zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en zelfverzekerder leven. Schrijf je in voor een gratis proefles bij Sport Academy Sellak en ervaar de kracht van kick boksen. Onze warme gemeenschap en deskundige trainers wachten om je te verwelkomen.
Neem de uitdaging aan
Of je doel nu is om competitief te excelleren of gewoon een nieuwe manier te vinden om fit te worden, kick boksen biedt een weg vol kansen. Laat je inspireren door de passie en energie van onze gemeenschap en neem vandaag nog de eerste stap.

Illustration

Embrace the grind

Nieuwsgierigheid is de eerste stap naar verandering.

Test onze trainingen met een gratis proefles en ontdek wat mogelijk is.

ONTDEK ONZE ANDERE LESSEN

Ontdek ons gevarieerde lesaanbod en duik in een wereld van uitdagende trainingen en persoonlijke groei.

Illustration
 • KICKBOKS WEDSTRIJDGROEP

  Sluit je aan bij onze wedstrijdgroep en ontdek de opwindende wereld van kickboksen op het hoogste niveau. Leer geavanceerde technieken, bouw aan kracht en snelheid, en perfectioneer je vaardigheden onder begeleiding van ervaren coaches. Sta klaar om triomfantelijk de ring in te stappen en de adrenaline van competitief kickboksen te ervaren!"

Illustration
 • KICKBOKS RECREANTEN

  Duik in de wereld van kickboksen, speciaal ontworpen voor recreanten. Geniet van de energieke workout, verbeter je conditie en ontwikkel basistechnieken, alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Illustration
 • KICKBOKS JEUGD

  Voor de jonge enthousiastelingen biedt ons jeugdprogramma een perfecte mix van leren, groeien en plezier maken. Met de nadruk op techniek en discipline, ontdekken kinderen de opwinding van kickboksen op een speelse en educatieve manier.

Illustration
 • ZAKTRAINING

  Stap in de wereld van zaktraining, waar elke stoot een krachtige uitlaatklep wordt. Deze intense workout combineert boksen en functionele fitness op een bokszak. Of je nu stress wilt afreageren, je conditie wilt verbeteren of je bokstechniek wilt verfijnen, zaktraining biedt een totale lichaamstransformatie. Voel de impact van elke beweging terwijl je werkt aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Ontdek de veelzijdigheid van zaktraining en til je fitness naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • MMA

  Welkom bij MMA, waar diverse vechtsportdisciplines samenkomen in een dynamische sport. Van worstelen tot jiujitsu en kickboksen, MMA is een uitdagende mix van kracht en strategie. Of je nu traint voor zelfverdediging, fitness of competitie, ontdek de opwinding van MMA en duik in een wereld van grensverleggende mogelijkheden!

Illustration
 • PERSONAL TRAINING

  Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding in vechtsport met onze one-on-one trainingen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, specifieke doelen wilt bereiken of persoonlijke aandacht nodig hebt, onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden. Ontvang op maat gemaakte sessies, vergroot je zelfvertrouwen en til je vechtsportprestaties naar nieuwe hoogten!

Illustration
 • FITNESS

  Ontketen je kracht, bereik je doelen en voel de energie in onze ultramoderne fitnessruimte! Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij bieden een inspirerende omgeving en state-of-the-art apparatuur om je fitnessreis te ondersteunen. Werk aan je conditie, bouw kracht op en ontdek het plezier van bewegen in onze dynamische gym. Jouw weg naar een gezonder en sterker zelf begint hier!