TRAININGEN / LESSEN

Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen is de perfecte total body workout en de snelste manier naar een vechter lichaamsbouw waar u naar op zoek bent. Probeer een gratis proefles voor het het bouwen van een solide basis of het verbranden van meerdere calorieën tegelijk.

Bokszak training

Bokszak training

Bokszak trainingen zijn een goede manier om je lichaam te trainen en om verschillende boks technieken te ontwikkelen. De slagen en bewegingen tegen een bokszak zijn goed voor de vorm technieken en de ontwikkeling van uw spiergeheugen.

MMA training

MMA training

Door het uitoefenen van MMA werken we samen aan een perfecte en professionele lichaamsbouw. Hierdoor komen uw eigen doelstellingen binnen handbereik met de beste kunst technieken waaronder Boksen, Worstelen, Muay Thai en Jiu-Jitsu.

Personal training

Personal training

Bereik sportieve doelen doormiddel van individuele oefeningen en voortdurende evaluatie met de personal trainers van Sportacademy Sellak. De combinatie van één-op-één training met fitness oefeningen voor verbetering van uw lichaam en motivatie.

Small group en Bootcamp training

Small group en Bootcamp training

Small group trainingen zijn gerichte lessen voor het optimaliseren van motivatie en conditie. Het vormt vriendschappen en laat zien dat u er niet alleen voor staat. Ervaar de mainstream programma’s en de gezamenlijke energie die vrijkomt bij groep trainingen in de academy.

Bootcamp, de meest uitgebreide training voor alle leeftijden. Creëer grote veranderingen in diciplines en de onderhoud van uw lichaam. Overwin fysieke en mentale tegenslagen doormiddel van cardio, krachttraining, push-ups en sit-ups te ondergaan.

Prijzen

Prijzen

1x per week trainen voor 27,50 per maand.
2x per week trainen voor 32,50 per maand.
Onbeperkt trainen voor 40,- per maand.

(1 maand opzegtermijn wordt bij de eerste incasso meegenomen. Betaling begin van de maand via automatische overboeking)